Wij zijn

Uit het juiste hout gesneden

L.A. Ramen Lanssens is al meer dan 80 jaar specialist in buitengewoon schrijnwerk. Hout is onze grootste passie, maar we werken ook met aluminium. Renovatie of nieuwbouw. Retro of eigentijdse stijl. We bieden u exclusief vakwerk van topkwaliteit.

Sterke naam

De wortels van L.A. Ramen Lanssens liggen in Dentergem. Daar begon Adil Lanssens in het begin van de 20e eeuw jaren met een ambachtelijke schrijnwerkerij die al snel naam maakte in de regio. Vandaag is met Gauthier en Ferdy Lanssens de vijfde generatie in het familiebedrijf actief en zijn we dankzij de expertise en inzet van ons team van 40 medewerkers uitgegroeid tot een modern bedrijf dat projecten uitvoert in heel België.

Grote expertise

Vakmanschap, liefde voor hout en een persoonlijk contact met onze klanten loopt als een rode draad door alles wat we doen. We beschikken over een grote kennis van zowel oude bewerkingstechnieken als nieuwe technologieën. Met behulp van een supermodern Duits machinepark kunnen we het meest uitdagende en veeleisende schrijnwerk aan, in het materiaal en in de stijl van uw voorkeur.

Meer weten?

Maak een afspraak

Benieuwd hoe we uw ramen, deuren en tuinpoorten de juiste vorm kunnen geven? Contacteer ons, geheel vrijblijvend, voor advies.

Afspraak maken