Hout & aluminium

Privéwoning in balans

De ultieme balans tussen hout en aluminium, tussen energetisch ontwerp en architecturale esthetiek. Het maakt van deze privéwoning een echt pareltje.

Gebouwd door perfectionisten

De firma Artea tekende voor het totaalconcept van deze eigentijdse, energiezuinige privéwoning. Van het ontwerp tot de materialen, van de beleving binnen tot de sfeer buiten. Alles ademt kwaliteit. Voor elk aspect van dit bouwproject werd dan ook samengewerkt met vakmensen die dezelfde hoge standaard hanteren. Perfectionisten zoals wij.

"Voor elk aspect van dit bouwproject werkten we samen met vakmensen die dezelfde hoge standaard hanteren."

Bouwonderneming Artea
Building atmosphere
(ontwerp & realisatie)

Schrijnwerk buiten formaat

De samenwerking met Artea is gebaseerd op een jarenlange ervaring en eenzelfde streven naar kwaliteit. Het gaat meestal ook niet over standaard werk. Het integreren van houten schrijnwerk en aluminium profielen in muren, het werken met glas op glas verbindingen, het naadloos inpassen van de ramen in het interieur, het creëren van ruimte door de grens van binnen naar buiten onzichtbaar te maken. Dat alles kan alleen met de juiste mensen en technieken, zoals u hier kan zien.

Ziet er goed uit?

Laten we afspreken!

Heeft u plannen voor een gelijkaardig project? Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Contacteer ons. Wij komen graag bij u langs.

Afspraak maken